Meny

Fysio4 klinikken

Vi er fire fysioterapeuter, alle med driftstilskudd, som holder høy faglig kompetanse basert på det nyeste innen kunnskapsorientert forskningen. Vi utøver vår praksis i tråd med de retningslinjer og faglige krav som er satt ned av Norsk Fysioterapeutisk Forbund (NFF) samt norsk helselov forøvrig. All type utredning og påfølgende tiltak har som hensikt å bedre din fysiske, psykiske og sosiale funksjon for at du best mulig skal kunne klare deg selv i det daglige.

Har du behov for utredning og/eller behandling? Se kontaktinformasjon for timebestilling under!

 • Monika Brandvoll (Fysioterapeut)

  Har lang erfaring og kompetanse innen rehabilitering av hjerte- og livsstilsykdommer, muskel/skjelett-plager, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuelle- og gruppetiltak. Har i tillegg treningsgrupper i varmtvannsbasseng.

  Timebestilling
  Mobil: 905 81 689
  Epost: monika_brandvoll@hotmail.com

 • Joakim Hanevold (Fysioterapeut)

  Har lang erfaring og kompetanse innen rehabilitering av muskel/skjelettplager, livsstilsykdommer, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuelle- og gruppetiltak, i tillegg treningsgrupper i varmtvannsbasseng.

  Timebestilling
  Mobil: 979 52 749
  Epost: jo-hane@online.no

 • Harald Ringdal (Manuellterapeut)

  Utdannet som fysioterapeut, senere som spesialist og med mastergrad i manuellterapi, PgDipi idrettsmedisin, PgCerti muskel-og skjelett ultralyddiagnostikk. Har også videreutdanning i ultralydveiledet injeksjonsprosedyrer. Tilbyr både individuell vurdering og tiltak.

  Timebestilling
  Mobil: 480 25 642
  Epost: hringdal@gmail.com

 • Per Aage Skogdal (Manuellterapeut)

  Utdannet som fysioterapeut fra Norges Idrettshøyskole og Fysioterapihøyskolen i Oslo. Har en lang og bred erfaring som Spesialist i Manuellterapi i privat praksis, sjefsfysioterapeut innen tverrfaglig rehabilitering i spesialisthelsetjenesten, manuellterapeut for A-landslag og jnr landslag i ishockey og veileder for turnuskandidater i fysioterapi. Har også vært mangeårig underviser og eksaminator i anatomi for fysioterapistudenter, bedrevet utviklingsarbeid innen rehabilitering i Viken Fylkeskommune og selv vært idrettsaktiv på landslagsnivå i bandy og ishockey.

  Timebestilling
  Mobil: 979 72 000
  Epost: aagepers@online.no

BLI EN STERKERE UTGAVE AV DEG SELV!

Bli medlem!